Erhvervsrengøring

Byens Rengøringsservice leverer professionel rengøring til såvel det private arbejdsmarked og offentlige instutioner  m.m.

Vi anvender miljøvenlige svanemærket produkter til alle opgaver og rådfører os løbende med vores faste leverandør, derved opnås et sundt indeklima for jeres medarbejdere og kunder.

Jeres lokaler og omgivelser vil derved fremstå repræsentable.

Rengøringen bliver udført iflg. en aftalt arbejdsplan af vores kompetente og stabile medarbejdere.

De er ligeså meget fleksible, hvis et akut behov skulle opstå.

Krævende opgaver i store kontorhuse udfører vi dagligt og vor mange kontorkunder er særdeles tilfredse med vores fleksibilitet i hverdagen!

Vi udfører altid en hovedrengøring uden beregning ved indgåelse af ny kontrakt, så I derved fra opstart kan se en forskel.

Vi prioterer højt at levere kvalitet til rimelige priser, at have respekt og være i tæt dialog med vores kunder og vi udfører løbende kvalitetskontrol på alle vore opgaver.

Toiletartikler kan vi levere til en fordelagtig pris, vi opsætter dispensere og sørger for opfyldning samt alle indkøb.

Tit fortsætter man med en mangeårig kontrakt/løsning, vi har succes med at beregne kundens forbrug af forskellige hygiejneartikler og det er med stor fordel for kunden, at de har valgt en ny løsning og dermed opnået stor besparelse på årsbasis. Kontakt os gerne for referencer.

Overvejer De at skifte rengøringsselskab? Byens Rengøringsservice gør det nemt med overgangen, således at det ikke er tidskrævende for vores nye kunder. Vi har 30 års erfaring, som gør opstartperioden glidende fra første dag.

Kontakt os vedr. et møde i jeres virksomhed og vi vil med glæde besøge jer og udarbejde et konkret oplæg med økonomisk attraktive løsninger.